Keller Williams Realty Downtown LLC - Geraldine GG McKinney
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Featured Properties

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 3 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4333 E 19th Avenue N, Denver, CO 80220
  Listing Courtesy Of: LoKation Real Estate, [email protected], 303-667-7047, Matthew Hammel
  I ri - 5 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  ac
  13465 W 60th Place, Arvada, CO 80004
  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS AVENUES REALTY, [email protected], 720-351-5110, Katie Kessler
  I ri - 7 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  127 Sylvestor Place, Highlands Ranch, CO 80129
  Listing Courtesy Of: BTT Real Estate, [email protected], 720-291-1111, Bramer Thomas Team
  I ri - 9 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1578 S Granby Street, Aurora, CO 80012
  Listing Courtesy Of: Your Castle Real Estate Inc, [email protected], 303-475-1234, Jim Gordon
  I ri - 10 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  13990 E Chenango Drive, Aurora, CO 80015
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Professionals, [email protected], 303-332-6166, Marilyn Allen
  I ri - 11 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1648 S Wheeling Circle, Aurora, CO 80012
  Listing Courtesy Of: A+ LIFE'S AGENCY, [email protected], Boris Klein
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2601 Valentia Street, Denver, CO 80238
  Listing Courtesy Of: Lark Realty Group, [email protected], 303-619-5527, Leslie Beck
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3940 Quay Street, Wheat Ridge, CO 80033
  Listing Courtesy Of: Compass - Denver, [email protected], 720-883-5785, Abell To Sell
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  9712 Golden Eagle Avenue, Highlands Ranch, CO 80129
  Listing Courtesy Of: HomeSmart, [email protected], 719-744-3400, Holly Price
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1071 Phipps Place, Highlands Ranch, CO 80126
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty 24, [email protected], 720-217-8516, Shohini Ghosh
  My Blog

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Geraldine GG McKinney
  Numri i licencës: FA100065544
  HBG

  Celular
  Zyrë
  If your home matches one of our Buyers let us know below.
  cmnsn2kj3bls70loo8fg.png
  Keller Williams Realty Downtown LLC
  917 Auraria Pkwy Denver, CO 80204
  Zyrë

  Geraldine GG McKinney
  REALTOR® FA100065544
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.